SISTEME DE TESTARE
Echipamente de testare
» Temperatura si clima
» Soc de temperatura
» Temperatura, clima si vibratii
» Pharma
» Testare la coroziune
» Testare la praf
» Testare la vacuum
» Tehnologia caldurii
» Software
Sisteme de vibratii
Service
HERAEUS
WC HERAEUS
HERAEUS Noblelight
Ahlborn
Produse
» Instrumente de masura ALMEMO
» Senzori
Vibration Research
MB Dynamics - sisteme de vibratii silentioase
Atlas Material Testing Solutions
Echipamente CI+
Echipamente Xenotest
Suntest
UV Test Fluorescent
BATERII de Start AUTO - MOTO
VARTA
» Baterii de start VARTA
» Tehnologii VARTA
MONBAT
» Baterii de start MONBAT
» Tehnologia MONBAT
Service baterii auto
Magazin
Baterii Auto
Baterii Moto
Baterii Camioane-Utilitare
Date contact Societate
Umplutura de ciocolata,rumenirea preliminara a mancarurilor tip fast-food sau sterilizare de paine - caldura obtinuta cu radiatie infrarosie este o alternativa economica la multe procese in pr
Umplutura de ciocolata,rumenirea preliminara a mancarurilor tip fast-food sau sterilizare de paine - caldura obtinuta cu radiatie infrarosie este o alternativa economica la multe procese in productia de alimente.
Sistemele de iradiere transmit caldura fara contact si doar atat timp cat este necesar.In acest fel,produsul alimentar este dus la temperatura necesara fara contact.
Exemple de aplicare:
-reducerea de germeni in alimente si jgheaburile de framantare
-incalzirea migdalelor
-topire partiala de ciocolata
Mergi la inceputul pagini Sisteme de iradiere pentru prelucrarea produselor alimentare.